Od 25. septembra do 3. novembra sa na Slovensku už po siedmykrát uskutoční najväčšia medzinárodne koordinovaná pro-life mobilizácia s názvom 40 dní za život. Za životy nenarodených detí a pomoc matkám v ťažkej situácii sa budeme modliť hneď na dvoch miestach, kde sa vykonávajú potraty - v Bratislave pred Nemocnicou Ružinov a v Prešove pred zdravotníckym zariadením Gynstar.

Pri tej príležitosti vám predstavujeme oficiálny plagát jesennej kampane na Slovensku:

image_464

Okrem hlavnej kampane máme tradične pripravené aj sprievodné akcie: 40-hodinovú modlitbovú reťaz, svätú omšu i rôzne súťaže na našich sociálnych sieťach.

Ak sa k nám chcete pridať a modliť sa spolu s nami, zapojte sa do kampane vyplnením formulára. Tešíme sa na vás!

Ak by ste chceli realizáciu jesennej kampane finančne podporiť, môžete tak urobiť zaslaním daru na náš účet. Za akúkoľvek pomoc vám zo srdca ďakujeme!

Odber noviniek

Pripojte sa k našej iniciatíve! Prihláste sa na odber noviniek, modlitieb a zamyslení a pomôžte meniť atmosféru v našej krajine.

V zmysle Zákona 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov vyplnením registračného formulára súhlasíte so spracovaním uvedených osobných údajov za účelom zasielania noviniek a aktualít kampane 40 dní za život.